NCore-ról töltésnél ez normális?
Sziasztok! Az nCore-ral kapcsolatban lenne egy apró gondom: Amióta .pro a címe (pár hete), azóta mindegyik új letöltést úgy kezdi, hogy piros a torrent kb. 10 másodpercig, utána végre átvált kékre, és elindul a letöltés. Előtte ilyen sose volt. Nem gond ez? uTorrent 2.2.1-et használok, semmit nem változtattam a beállításain a korábbihoz képest.
Amikor egy új torrentnél rámegyek, hogy Tulajdonságok, akkor t.ncore.pro és t.ncore.sh kezdetű sor is látható ott, szerintem ez zavarhatja be, mert mintha a tracker kapcsolódásnál nem lenne oké valami torrent indításnál. Más nem járt így? Köszi előre is!
A 2.2.1 még 2011-ben jelent meg, rendkívül elavult kliens. Hiába stabil volt meg jó az idejében, eltelt 10 év.
Mindaddig amíg a letöltés elindul és seedelni tudsz (elszámolja a tracker), nem kell aggódni.
Azt is vedd bele, hogy a legutolsó főoldali hír szerint titkosított csatornán is tud kommunikálni a tracker, és sokaknak van problémája vele. Viszont egy 10 éves torrentkliens nem biztos, hogy képes a mai technológiai dolgokat normálisan kezelni.
Megnéztem, nálam csak az .sh tracker jelenik meg qBittorrentben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!