Mennyi fps em lenne?
ha valaki válaszolna akkor mind2 gépre válaszoljon pls
1. gép: [link]
2. gép: [link]
ezekre a játékokra gondoltam:
league of legends ultrán
fortnite teljesen lowon 720 p
gta online teljesen lowon 720 p
minecraft (szerver neve mineside) ultrán
GTA O
UHD 630 atlag/max:~60 min:~40
GT 710 DDR5 atlag/max:~25
a tobbi jatek kisebb igenyu
az hogy eros a proci sokat szamit es jo
de hogy a ram lassu az nem jo a ha 1db es nem 2 KIT Dual Chanel akkor az is rengeteget ront azon amit elerhetnel ha parban lenne ram
nagyjabol ha korulneznel neten meglatnad te is ezeket a teszt eredmenyeket
ami rengeteg dolgon muluk hardver szoftver kornyezeteden,
de velehetoen benne leszel az atlagban igy nalad is ilyesmi lesz ha jobb annak orulsz ha latvanyosan rosszabb akkor valami hiba van(lesz) nalad
szerinted 710 DDR5 megeri ha ilyen harmatos?
kicsit draganak tunnek azert
amugy ennyiert hardverapro.hu n jobbakat talalnal szerintem, garival is
most hogy hasznalt es maganszemely akkor mi van? Semmi korultekinto leszel annyi
illetve olcsobban is lehetne biztos
bar most neztem 120 korul gepeket valakinek es abban a savban nem nagyon sok erdemes valasztek volt
de olcsobban es dragabban lehetnek jobbak ettol meg
#3 nem ugy ertettem hanem ertekehez kepest kisse tularazott lehet de hat ez van ha neked ez nem gond vagy nem is lehet mast kihozni most
azert en reszleten erosen gondolkodnak...
#5 miert? Most eznszarkazmus vagy komolya? 60Hz eshez az lenne idealis ha sosem esne ala vagyis 1% ban 0.1% ban sem 60 fps ala mert akkor tudnad fixalni szepen
itt mwximum ha tamogatja valami akkor megfelelo szinkront tudsz fixalni ami annyira nem jo ha felesre 30 ra fixalnad ha azert atlagban joval tobbet bir
ha neted jo es gep is jo akkor nagy gond nem lesz a proci miatt
kesobb ram valtason gondolkodhatnal, de egy reszletre vett gepet nem lehet piszkalni amig le nem jar, es ha barmi gond van az is szivacs foleg ha dolgozol is rajta
sok ilyen eset van, elromlik, nem javitjak nem cserelik te meg fizeted tovabb, gep meg kitudja hogyan ertekesitheto utana
vagy rakoltesz csomot ami kitudja mit hogy befolyasol
nem tudom hogyan lesz "fedezet" egeszben vagy reszenkent e
mert reszeket konyebb lerendezni
amugy reszletre ugyabugy lehet tudtommal pcx.hu es ipon.hu n is venni
es hiztos segitenek osszeallitani (alkatreszosszevalogatas) megoldani ha kered es nincs aktualisan arban ilyen gep, de szokott lenni
mondjuk notebook.hu tudtommal ilsen szempontbol turheto hely szinten szoval...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!