Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék tökéletesen...

Alexcosta kérdése:

Hogyan tudnék tökéletesen Streamelni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nekem van egy 1080p webkamerám. És PentiumR Dual Core CPU

T4200, 2.00Hz, 2.00 GHz Proccesszorú és 2,00 GB RAM-os , és 64 bites windows 10 operációs rendszerű laptopom van.

Kérdésem az lenne,hogy amikor próbáltam streamelni obs-on keresztül,akkor azt írta az oldal nekem,hogy a bitráta túl kevés nagyon laggolt a a felvétel. És én egyszerre több oldalon is szeretnék streamelni,ha lehetséges. Laikus vagyok ebben a témában a technikai részeket értve, de min változtassak,vagy fejlesszek,hogy tökéletesen lag mentes streamet tudjak nyomni akár 4 oldalon egyszerre? Most internet sebesség tesztet nem tudtam csinálni.

2021. máj. 3. 00:22
 1/7 A kérdező kommentje:
ÉS Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family (Microsoft corporation - WDDM 1.1) Videókártya van benne
2021. máj. 3. 00:36
 2/7 A kérdező kommentje:

Ping

15

ms

Download

20,13

Mbit/s

Upload

10,04

Mbit/s

AZ INTERNET.

2021. máj. 3. 00:39
 3/7 anonim válasza:
100%

Felejtsd el....

Új számítógép :)

2021. máj. 3. 00:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Őszintén? Én még azon is meglepődnék, ha egy FHD videóhívás menne folyamatosan.

Ha meg játékot akarsz streamelni, akkor az már nagyon meredek ennek a konfignak.

2021. máj. 3. 01:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen gépen sajna sehogy. Streameléshez erős gép kell. Erős CPU + VGA és lehetőleg nem kevés RAM.
2021. máj. 3. 01:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Viccen kívül kérdezem, ez egy troll kérdés akar lenni?
2021. máj. 3. 01:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
ez kb olyan mintha a kérdező azt kérdezné, hogy egy 20 éves nyomógombos Nokiával miért nem tud youtubeozni :DD
2021. máj. 3. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!