Hogyan aktiváljam újonnan vásárolt laptopon a windows-t?
Figyelt kérdés
Minden irata itt van nálam, de sajnos egyiken sincs termékkulcs, a gép meg azt írja nincs aktiválva.
Úgy tudtam már aktiválva van, hiszen windows-al együtt vettem a gépet.
2021. ápr. 30. 12:22
1/5 P.O.C. válasza:
Akkor valószínűleg valami házon belül telepített illegális Windowst raktak rá. Windowssal előtelepített gépeket nem kell aktiválni, mert gyárilag aktiváljak.
Csak jelentős hardver változás esetén kell újra aktiválni, vagy ha valami hiba a Windows ezen részével.
Javaslom vedd fel a kapcsolatot a Microsoft Magyarországgal.
2/5 A kérdező kommentje:
Notebook.hu-ról vásároltam, minden frissítést telepített magától
2021. ápr. 30. 12:45
3/5 P.O.C. válasza:
Az aktiváltalan Windows is tudja telepíteni a frissítéseket.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom, telepítette is. Mármint rányomtam a keresésre, talált vagy 8-at, azokat letöltötte, telepítette majd újraindult
minden király, viszont a frissítés és biztonság gomb alatt az aktiválás menüben azt írja, hogy a windows nincs aktiválva.
2021. ápr. 30. 13:00
5/5 P.O.C. válasza:
Akkor először a Notebook.hu-t hívd fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!