USB Pendrive nem műkszik,amikor a gépbe bedugom érzékeli,de megnyitni,se semmit se tudok vele csiálni és pár másodperc múlva úgy csinál mintha ki vettem volna a port-ból,utána meg újra érzékeli. Esetleg valami tipp/segítség?
Figyelt kérdés
Bedugom és 1szerűen érzékeli de ha rá kattintok befagy a windows intéző,úgy érzékeli mintha kivettem volna a Pendrive-ot a port-ból majd 3 másodperc múlva ugyanúgy érzékeli de az egész kezdődik előröl.2021. ápr. 29. 18:39
2/6 A kérdező kommentje:
Semmilyen módon nem használható mert van rajta pár fontos file.
2021. ápr. 29. 19:30
3/6 anonim válasza:
Hát akkor sajnos az ott is marad. Otthon te ezzel nem tudsz csinálni semmit.
Vannak persze profi adatmentő cégek, akik le tudják menteni róla, de ezt nagyon súlyos, sokszámjegyű összegek kifizetése ellenében teszik meg. Persze, ha nagyon fontos az adat, akkor bármennyit megér.
4/6 anonim válasza:
Másik USB csatlakozóban is próbáltad? Vagy egy másik gépen valakinél.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát még egyenlőre nem,másik gépbe be se mertem dugni,mert félek ha vírusos a gép is elkapja a vírust. A másik portba dugás-t még megnézem.
2021. ápr. 30. 17:19
6/6 A kérdező kommentje:
Sajna másik portba se jó. Ha viszont valaki rámondja az ámen-t arra,hogy nem kaphat róla vírust akkor bedugom másik gépbe.
2021. ápr. 30. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!