Miért csak az esetek felébe tudok hívást indítani a mobilomról?
Figyelt kérdés
Hónapok óta jelen van egy olyan probléma hogy ha hívást indítok, akkor még a kicsörgés előtt sokszor azonnal foglaltra vált a vonal. A kártyámon van pénz, a hívott szám be van kapcsolva és nem foglalt, nincs letiltva a számom, tehát hívhatom őt elviekben. Nem csak egy ember hívásánál fordul ez elő. Engem mindenki tud hívni. Ha az akit nem sikerült felhívnom felhív engem, utána már tudom hívni őt is egy darabig, majd újra elő jön ez a hiba. SMS-t szoktam írni ha nem tudok telefonálni, az mindig elmegy. IPhone7 legfrissebb szoftverrel, Telekom feltöltőkártyás csomag. Valakinek van ötlete?2021. ápr. 28. 12:13
1/2 anonim válasza:
A SIM kártya maga mennyi idős, mikor volt cserélve utoljára?
És jól van a helyén? nem mozdult ki kicsit?
Általában hibás, vagy kontakthibás SIM kártya szokoss ilyent okozni.
Menj be a szolgáltatódhoz és cseréltesd ki a kártyát. Ha mondod, hogy hibásan működik ingyen ki fogják cserélni.
2/2 A kérdező kommentje:
Már kértem új kártyát de sajnos a probléma nem szűnt meg. A SIM kártyát egy tálca segítségével tudom a készülékbe helyezni ami teljesen körbeöleli azt és szépen vissza is megy a helyére. Nem tudom hogy a szolgáltatónál keressem a hibát vagy a mobilhoz keressek szervizt. Amúgy minden simán megy a mobilon, szeretem, de az hogy az esetek felében nem sikerül hívást indítanom eléggé bosszantó.
2021. ápr. 28. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!