Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha törlöm az interneten az...

Ha törlöm az interneten az előzményeket, azt még meg tudják nézni valahol? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szüleim nézik az előzményeket, amikor olyat nézek, amit nem kéne, azt törlöm. Valahol még meg lehet azt találni? Ha igen, hol? (Google chrome-ot használok.)

Nem kérek "miért törlöm, miért titkolom, miket nézek, ne nézzek ilyeneket" válaszokat! Köszönöm!

2021. ápr. 28. 08:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért törlöd?? Miért titkolod??? Miket nézel??? Ne nézz ilyeneket!!!! :D

Amúgy ha a Google fiók szinkronizálva van mondjuk egy telefonnal vagy más eszközzel, akkor azon az eszközön is megjelennek az előzmények, de ha a gépről törlöd őket, onnan is törlődnek. Ezt megelőzendő érdemes eleve inkognitó módban indítani a böngészőt.

Megfelelő típusú router és némi informatikai tudás esetén az is megoldható, hogy a router eltárolja az előzményeket.

2021. ápr. 28. 08:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Szinkronizálva nincs semmivel. A gépről törlés az ugyanaz, mint a google-ból törlés? Az inkognító módot hogy kell megnyitni? (Bocsi, nem értek ezekhez.)
2021. ápr. 28. 08:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"A gépről törlés az ugyanaz, mint a google-ból törlés?"

Nem, azt itt tudod törölni:

[link]

2021. ápr. 28. 11:27
 4/10 A kérdező kommentje:

Mármint mit tudok ott törölni? A google-ból, vagy a gépről?

Én itt szoktam törölni: chrome://history/.

2021. ápr. 28. 12:08
 5/10 A kérdező kommentje:
chrome://history/
2021. ápr. 28. 12:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Valamiért nem élő a link, nem tudom, hogy miért.
2021. ápr. 28. 12:09
 7/10 anonim ***** válasza:

Mert az a te böngésződ előzménye, csak nálad létezik az a link.

Amit én küldtem, az pedig a google accountodhoz tartozó előzmények, meglátod mit tudsz törölni ha megnyomod.

2021. ápr. 28. 12:49
 8/10 A kérdező kommentje:
A baj csak az, hogy angolul van, de szerény angoltudásom szerint azt mutatja, hogy nincs előzmény.
2021. ápr. 28. 13:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Google fiókodban beállított nyelven van, az itt állítható ha magyar kellene:

[link]

2021. ápr. 28. 13:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Ó, köszi.
2021. ápr. 28. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!