Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pc maxról vélemény?

Pc maxról vélemény?

Figyelt kérdés

Hát már egy 12 éves gépet nyüstölök. Nem akarok drága pct venni, de ez már kicsit fáradt és mostanában kezdek újra játszani de már unalmasak ezek a játékok. Persze sok új játék nem is tetszik, tehát nem is kell nekem még 200 ezres gép sem.

Most:500gb hdd

4gb ram

1gb videokártya

2,9 GHz processzor, 2 mag.

Helyette egy 8gb ram

2gb vicard

3ghz vagy felette proci, 2 mag

2021. ápr. 27. 19:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Ahelyett, hogy a nem tetsző játékokkal foglalkoznál, inkább nézd meg a tetsző játékok gépigényét.

Ne a minimumot, hanem az ajánlottat. Recommended.

És ez alapján vegyél gépet.

Amit terveztél, azon talán elfut a passziánsz. De azt nem tudom garantálni, hogy nem fog akadni.

2021. ápr. 27. 20:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Vagy nagyon fiatal vagy, vagy nem értesz hozzá mint amennyire te gondolod. Nem mostani játékok de amiket próbáltam és akkoriban nagy gépigényűnek számítottak (pl Crysis 2, COD modern warfar, NFS undercover) hát ilyen 2014 előtti játékok Max grafikán mentek rajta. Innentől viszont nem játszottam már. Nem is igazán van olyan játék ami most tetszene, néhány korábbi COD esetleg. De nem ez a lényeg és nem ez a kérdés! Érdemes e pc maxról vásárolni vagy inkább nem?
2021. ápr. 27. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:

A fiatalság nézőpont kérdése, ahogy a hozzáértés is.

Utóbbiban nem jeleskedsz.

A sok zagyvaságod elterelte a figyelmem a kérdésről, amit a kifejtésbe nem tettél bele.

Az egy dolog, hogy ezek a régi játékok éppen jól futottak a gépeden, az egy másik dolog, hogy az újak jól nem fognak futni. Mondjuk az új is relatív. Van akinek a 2016-os játék is új.

Emellett a pc max-ról nem írtál semmit.

Ez jelenthet bármit a mai világban.

Pl. PC maximalizálása rövidítve.

Ha a weboldalra gondoltál, akkor nem tudom, nem ismerem.

Ha normálisan teszed fel a kérdésed, akkor két kommentet megspórolhattam volna.

2021. ápr. 27. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Én 300 ezer alatt nem tudnék most gépet venni, de szerintem te sem fogsz nagyon értelmeset találni ennyi pénzért, nagyon felmentek a hardver árak.

Amit 3 éve vettem gépet 350 ért most olyan 410 körül jönne ki...

Ne csak játékokon gondolkodj szerintem, egy jó számítógép bármikor jól jöhet,én a helyedben gyűjtenék még egy kis pénzt és a PCX-en rendelném meg a dolgokat.

2021. ápr. 27. 20:26
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát arról nem tehetek hogy nem értetted a kérdést és máson kezdtél el okoskodni :) és igen, tényleg nem értek úgy hozzá és annyira nem is akarok, nem fontos nekem a játék csak ha van pihenő időm akkor valamivel el tudjam ütni az időt.

Igen nekem sok 2016-os játék is új.

Persze hogy nem írtam semmit a pc maxról, ha tudnék, vagy ismerném nem tettem volna fel a kérdést :)

4es! Hát reménykedtem hogy találok olcsó gépet. Pénz van, csak úgy vagyok vele nem olyan fontos játszani.

2021. ápr. 27. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Magánszemélyes használtgéppel lehet jobban kijönnél. Hardverapróról, jó értékelésű eladótól.

[link]

Mi a keret pontosan?

Videokártyából egy GTX 750/660 szint ajánlott lenne mindenképp. Vagy hasonló amd hd 7790 felett

Procinak meg egy i5 2400/3470 környéke. 8+gb ram. Ssd.

2021. ápr. 28. 08:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha 100 ezerig el tudaz menni, akkor pedig 1050Ti, esetleg RX470 gépeket érdemes nézni. Ezzel már 2018-ig nagyjából elfuttat élvezhetően mindent. Akár 4. gen i5-tel.
2021. ápr. 28. 08:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja, PC-MAX... én csak felújított használt irodai tápokat vettem tőlük (FSP 350W). Szépek voltak, tenyleg ki volt puceválva, ma is mennek..
2021. ápr. 28. 08:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!