Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » TrueNAS deluge több hálóztati...

TrueNAS deluge több hálóztati kártyával?

Figyelt kérdés

Építettem egy NAS szervert itthon, és szeretném elérni, hogy a deleuge nevű torrent plugin az egy 2. háló kártyát használjon. (Két netünk van itthon, és az egyiekt akkor dedikálnám a torrentnek amit úgysem használunk).

Beletettem az adaptert a gépbe, fel is ismerte, és interfaceeknél megjelenik. Amióta beletettem a pluginok kezelőfelülete nem jön be.

Volna ötlet, hogy kellene ezt kivitelezni?

2021. ápr. 26. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:

A Deluge-t webes felületről kezeled?

Elvileg a Preferences/Network/Incoming Address illetve Outgoing Interface mezőknél megadhatod a 2. hálózati kártya IP-címét, ezzel hozzárendelve ahhoz.

2021. ápr. 26. 18:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Egyenlőre az a baj, hogy a második hálózatról akár statikus akár dhcp ad neki ip -t, akkor nem érem el a webes felületeit a pluginjaimnak. Amint kiveszem az IP jét megint bejönnek a dolgok.
2021. ápr. 26. 19:06
 3/3 A kérdező kommentje:

Igazából azt a részt nem értem, hogyha a #1 hálózaton beállítom a szervert:

192.168.1.1 - default gateway (#1 network router)

192.168.1.200 - #1 static ip

És ehhez hozzárakom a #2 interface -t egy static ip vel, ami egy másik subneten van (192.168.31.1 - #2 network router), akkor a beállított default gateway, hogyan tudna ráírányítani a másik hálózatra?

2021. ápr. 26. 19:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!