Minden Samsung telefonnál halkabban kezdődik a csengés mikor hívnak (még akkor is ha NEM "erősödő hangjelzésre" van állítva), vagy csak mi voltunk képesek 4 olyat kifogni?
Figyelt kérdés
Ha igen ki az oka? Nem lehet valahogy "megbütykölni"?2010. aug. 22. 16:07
1/6 A kérdező kommentje:
*mi (nem "ki" az oka..)
2010. aug. 22. 16:09
2/6 anonim válasza:
nekem is samsungom van de nekem is ilyen. tesómnak Lg van és neki is olyan. anyának samsung és nek is olyan: D
3/6 A kérdező kommentje:
hát nekem most Samsung Monte GT-S5620 van..de nagyon idegesít. jobbra számítottam. és ahhoz képest elég "alap" telefon :S
2010. aug. 22. 16:19
4/6 anonim válasza:
1. vagyok
nekem samsung corbym van.. de megbántam vagyis szeretem jó telefon de ha vártam volna 2 hónapot akkor ugyanannyiért vehettem volna mondjuk divát vagy s5230-t de m1. ezt is nagyon szeretem:) engem nem idegesít annyira:/ előző telefonod nem csinálta?
5/6 A kérdező kommentje:
a corby nekem nagyon nem volt szimpi, Nokia N97-et akartam volna.
előző telóm sony ericsson w300i volt. elég sokat kihúzott, bár volt egy 10ezres szervize. az nem csinált ilyet, de már kezdtem nagyon megutálni. de a végén visszasírom:D
2010. aug. 22. 17:22
6/6 anonim válasza:
nekem is az előző olyan voolt: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!