Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ma voltam haveromnal es...

Ma voltam haveromnal es meselt egy olyan cuccról amire ha fizetsz havi 3 ezret akkor mindegy hogy milyen jó a géped tudsz játszani olyan játékokkal amit amúgy nem vinne. ez mi?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Nvidia NOW
2021. ápr. 25. 16:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Geforce Now ( [link] - csak eredeti játékhoz )

Shadow ( [link] bármilyen játékhoz, akár tört is)

XBOX gamepass ultimate ( [link] - csak gamepass játékokhoz )

PS Now ( [link] playstation játékokhoz )

meg van még pár tucat, googlén "cloud gaming" néven találod őket, de nem véletlenül nem írtam többet, vagy vacak képminőség vagy nagy válaszidő van, ezek még elviselhetőek (többé kevésbé, PS Now elég fos Magyarországon).

2021. ápr. 25. 16:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2021. ápr. 25. 16:51
 4/8 anonim ***** válasza:

#2 vagyok:

"ez mi?"

Szerverfarmon futtatják a játékot (shadow esetén egész windowst kapsz), és annak a képét küldik interneten (te pedig onnan irányítod). Ezért fontos hozzájuk egy gyenge-közepes net (~30Mb/s letöltés már elegendő), és jó elérési idő a szerverekhez, tehát kábeles internet erősen ajánlott.

2021. ápr. 25. 16:53
 5/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

lenyegeben egy tavoli gepen jatszol vele de nalad latod

nagyon jo net kell hozza

igazan ez nincs kiforrva es szerintem ha ki is lesz legtobben megiscsak offline is szeretnenek jatszani jatekokkal

Kisse hasonlo dolog az, csak ott nem mindegy milyen a geped, hogy ha "havidijjat" fizetsz akkor nem kell sok szazezret koltened jatekokra hanem adott havidejert aktualisan rengeteg jatek kozul valogthatsz jatszhatsz veluk letoltheted "ingyen" (a "havidij" fizetesert cserebe)

2021. ápr. 25. 16:59
 6/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

vagyis pl ha csak 2 orat jatszik az 13GB forgalmat jelent kb.

nagyjabol az majdnem egy jatek merete, jatektol fugg mert 2 3 jatekot is kitehet vagy eppen felet negyedet

ha csak hetvegen es csak ket orat jatszik az 104GB kb.

megeri ez a nagy netforgalom?

valoban lesz savszelesseg lazadas ha igy terhelik netet ertelmetlenul is

2021. ápr. 25. 17:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Cloud gaming, de a delay/késleltetés miatt fos mindegyik...még! És nem mindegy milyen a géped. 720p/1080p 30-60 fps videót kell tudnia streamelni. Nem tudom miben tömörítenek.. gondolom VP9. Azt meg régi grafikai egységek még nem támogatnak, a processzor dolgozza fel a kódolás, ami nem túl igényes feladat, de azért fhd 60 fps-nél már meggyűlhet a baja régi gyengébbeknek.
2021. ápr. 27. 16:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazából már elofizettem a geforce nowra es full jó minden es nagyon nagy késleltetést sem tapasztalok.
2021. ápr. 30. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!