Miért hangos a laptopom ha játszók ? Többi lent .
Figyelt kérdés
Bizonyos nagyobb játékok során per pillanat a Black Desert Online során jelentkezik a hangos fújás . Hiba nélkül viszi szépen a játékot , csak tartok egy kicsit nem-e valami probléma van a háttérben . A gépen van Nitro Sense & CoolBoost ezen néha nézni szoktam hogy átlagban a gép x óra játék után eléri a 93C CPU-t és a 86C GPU fokot ez mennyire számít rossznak/jónak ? A CPU és GPU hőmérséklet mellett még ír %-ot is . CPU—49%
GPU—46%
Elnézést ha valamit nem jól fogalmaztam sajnos nem értek nagyon az ilyen dolgokhoz . A válaszodat előre is köszönöm .
2021. ápr. 25. 10:17
1/5 anonim válasza:
Teljesen normális, a nagy terhelés sok hőt kelt, amit ki kell fújnia.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem szóval akkor semmi ok a pánikra ez normális ?
2021. ápr. 25. 10:39
3/5 anonim válasza:
Igen. Bár a 93°C CPU nem egészséges, jól szellőzik a gép? Nem blokkolja semmi a levegő útját? Rendes asztalra kell tenni a gépet, mert többnyire alulról szívják a levegőt, ha ágyra, szőnyegre teszed, nem tud levegőt szívni és túlmelegszik.
4/5 A kérdező kommentje:
Szellőzni szerintem jól tud , természetesen asztalon játszók viszont a gép kicsit mondhatni “megvan” emelve az asztalról van alatta egy teljesen alap + hűtés rendszer annó vettem még pár euróért hozza hátha segít még valamit .
2021. ápr. 25. 10:47
5/5 anonim válasza:
Normális, hogy hangos terhelés közben, de egy takarítás és pasztázás mikor volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!