Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A windows megeszi a tárolómat?

A windows megeszi a tárolómat?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért de Bill beköltözött a C: meghajtómra és elkezdte felzabálni a helyet

viccen kívül eléggé felcsesz hogy a gép nem tud számolni és sokkal kevesebb helyet ad... megfogadtam hogy az égvilágon semmit nem fogok letölteni a C:-re mert tudom hogy hamar beszokott telni...

friss windowsnál volt 60GB helyem.. de hát muszáj volt 1 két dolgot letölteni mint például driverek, visual studio, de semmi vírus!

szóval 40GB hellyel éltem az életem mikor is folyton elkezdett ez csökkeni..

jelenleg 6GB helyem van úgy, hogy továbbra sem töltöttem le semmit :D

most az előbb például végre felszabadítottam 13GB helyet... erre letöltöttem egy 1.5GB-os rar file-t és a windows úgy gondolja hogy 13 - 1.5 az = 6GB (amit letöltök azt egyből átrakom egy hdd-re, szóval a C:-n nem marad semmi)

Aki megtudta hogy mitől eszi a windows a helyet, és segít nekem annak nagyon megköszönném!

(%temp%, temp, prefetch-et folyton takarítom)

2021. ápr. 24. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
Rendszerkarbantartó, wise cleaner, patchcleaner.
2021. ápr. 24. 12:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Wow! #1 ez actually müködött! bár még mindig nem kaptam vissza a 30GB-om de legalább már van 16 :D nagyon szépen köszönöm!
2021. ápr. 24. 13:18
 3/4 anonim ***** válasza:
70%

Közelről hallgatva hallod ahogy csámcsogja a lemezt..?

Lemezkarbantartó futtatása adminként..!

2021. ápr. 24. 15:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Japp, Bill nagyon éhes :DD
2021. ápr. 24. 19:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!