Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mikor tűnik el a nevem a...

Mikor tűnik el a nevem a google-s találati listából?

Figyelt kérdés

Van egy weboldalam, amit magam szerkesztek, es mar nem szeretnek a teljes nevemmel szerepelni rajta. Ez eddig oke is. A weboldalon mar nem vagyok fent.

Viszont ha beirom a nevem a keresobe, akkor kidobja ugyanugy a nevem a weboldalra mutato linkkel egyutt. De ha rakattintok, mar nem adja ki azt a szovegreszt, amiben a nevem szerepelt.

Mit lehet ezzel tenni? Frissiteseken tulvagyok.

2021. ápr. 23. 12:51
 1/3 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok fent"? Már nem is férsz hozzá? Ha még tudod, akkor töröld ki azt a lapot amelyien a neved van, aztán amikor a google kövinek kiadja, kattints rá, és mivel nem létező linkre vezet a google botja automatikusan törölni fogja.

Ha nem férsz hozzá... Megpróbálhasz írni a google-nak, nem mész vele sokra.

2021. ápr. 23. 13:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Érdemben semmit. Az internet már csak ilyen. Ha netán még a web.archive-org is learchiválta a weboldaladat, akkor jó ideig sehogy nem fogod tudni eltüntetni a neved.
2021. ápr. 23. 13:13
 3/3 A kérdező kommentje:

Hat az egesz lapot nem torolhetem, mert az Altalanos Szerzodesi Felteteleket tartalmazza.

Mas lesz a kapcsolattarto, ezert is akartam magam torolni, es toroltem is, megis a talalatokban meg ott vagyok teljes nevvel telefonszammal...

2021. ápr. 23. 13:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!