Ki nyerte már meg a FARMERAMA nevű játékban főnyereményt? 120 000 csengő pengő:D:D
Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 12:36
12/19 A kérdező kommentje:
Ja egyébként egyszer még nyertem barackfát, és kétszer olyat, hogy 24 órán át, amit ültetek dupla annyi termést hoz, és akkor is a kis menyét gnóm mászkált ott alul, táblával a kezében.amikor egyszer nyertem ilyet beállt a szerver több órára, és alig tudtam használni:/
De a legjobb akkor is a 120ezer csengőpengő:D
Most az 50% csengőpengő megnövelőre hajtok:D
2010. nov. 6. 14:06
13/19 anonim válasza:
11-03 08:54 vagyok.
Ebben a pillanatban nyertem meg, mamma míja *-*
15/19 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: 11-08 15:57
Na látod látod, nem szabad feladni;):D:D
2010. nov. 11. 23:10
16/19 anonim válasza:
én 1x megakartam szívatni egy volt b.nőmet,hogy belépek a farmjába (tudom csúnya dolog meg minden,de semmi ahhoz képest amit ő tett..) és és az összes farmeraranyát elköltöm a szerencsekeréken. az utolsó pörgetésnél megnyertem O__o mondom szuper,szívatásból nyertem neki csomó pénzt xD gyorsan elakartam valamire költeni,de a béna még csak az első szinten volt,így nem tudtam mit venni xD vettem vagy 50 tyúkólt de még maradt csomó xD a végén ilyen díszekből vettem kb 500 db-t xD és akkor végre sikerült elköltenem. csak sajnáltam,hogy inkább magamnak pörgettem volna...mi a tanulság? :D magadnak pörgesd a kereket és ne másnak,mert még a végén megszívod xD
17/19 anonim válasza:
Hát ez jó! Én nem vagyok fent már régen a Facebookon, a Farmville-n soha nem is voltam. Tegnap az én egyik (de ott soha nem regisztrált) email-címemre küldte egy idegen nő, hogy nyert nekem egy rénszarvast. Nem tartottam rá igényt, spam volt, nem nyitottam meg a linket, ki tudja, mennyi trójai volt benne.
19/19 anonim válasza:
Én is megnyertem de mostmár nem lehet semmi jót nyerni csak francos trágyát -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!