Ha fürdés után a TV és monitor előtt meztelenkedek, azt láthatják ezen eszközökön keresztül?
Csak ha be van kapcsolva a webkamerád.
Más esteben nem.
Nem, ez csak abban az esetben lenne lehetséges, ha lenne benne beépített kamera. Persze önmagában még ez sem elég, mert annak a kamerának a képét néznie is kéne valakinek.
Szóval nyugi, nem lát senki.
Fekete tükör egyik részében volt ilyen.
Maszturbált egy fiatal gyerek azt hiszem fiatal kislányokra,valahogyan fel törték neki,ezekután a tudatán kívül rögzítette a kamara őt majd megfenyegették őt,ha nem követik a követeléseiket akkor minden ismerősnek el küldik mit csinált?.
Ezekután követte a követeléseket,viccből csinálták ezeket a dolgokat velük a hekkerek;Tortát szállított a fiú időre másik férfinek,ezekután kaptak egy olyan utasítást hogy mennyenek el egy címre egy kocsival,tortába volt a fegyver,ki kellet rabolni egy kisebb bankot,ezekután egy mezőre mentek,ott a fiúnak meg kellet küzdeni egy másik férfival a pénzért és ezt mind egy drón rögzítette.
Vége lett az egésznek,majd ezek a hekkerek ugyan úgy el küldték mindenkinek.
Lehet hogy kicsit butnán fogalmazok de ez a sorozat be mutatja a félelmetes technika jövőjét,legalább is azt hiszem,az utolsó epizód már nem annyira szupi de a többi szerintem jó,van is neki valóság alapja.
PL hová vezet a közösségi média,technika stb..
Valamelyik epizód kicsit le döbbentő,mire nem képesek az emberek,mit művel velünk a technika stb...
Aki egy jó sorozatot keres annak ajánlom.
Ha be van kapcsolva az interneted akkor szerintem bármikor láthatnak a tudatodon kívül is,lehet hogy butaságnak tűnik de szerintem igaz.
Csak egy jó hekker kell,aztán kész is van.
7-es, ismerem azt a sorozatot, és azt a részt különösen. Nagyon durva, de kissé lehangoló számomra, hogy erről és ezáltal rólam is az a srác jutott eszedbe. :(
Egyébként a sztorihoz hozzátartozik, hogy alapvetően nem a maszturbálással volt baj és nem azért zsarolták, hanem azért, mert kiskorúakra hegyezte a cerkát. A pedofil, illetve pedofil hajlamokkal rendelkező egyéneket célozta meg az az epizód.
Bocsi.
Tényleg,jobban emlékszel mint én,azt a részt már nem mostanában láttam ezért is volt képszaladás.
Attól függetlenül,sosem lehet tudni.
Én csak egy márkáról beszéltem,pár perc múlva a YouTube már fel is dobta,számomra érdekes volt.
Csak ha az udvaron van a TV-d (vagy este nem húzod be a függönyt, kint sötét bent lámpafény) és a szomszédok belátnak..
De lakáson belül szabad és törvényes meztelenkedni, semmi szabálysértő nincs benne, nem kell szégyenkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!