Jbl xtreme2 vélemény?
Figyelt kérdés
Milyen az akksija? Milyen a basszus a lényeg hogy hosszú távon birja az akksi2021. ápr. 19. 11:53
1/6 anonim válasza:
Teljes mértékbe megvagyok elegedve vele,3 éve van meg.Nagyon jó a kialakítása,jó anyaghasználat,még a vállpánt fém kapocsa is nagyon erős + a szíj is.Az új passzív membrán erősebb gumi anyagból van,ezáltal falak között nagyon jó basszust ad.
Az aksi is teljesen jó,napokig használom töltés nélkül(általába fél hangerőn hallgatom).A bluetooth rendszer is mindig nagyszerű még,1 másodperc alatt csatlakozik a telefonomra. Kültéren is jó,nyílván veszteni fog a basszusból ha teljesen nyílt területen vagy,de ez normális,lakásba meg elképesztő milyen tisztán milyen tisztán szól és milyen finoman erős basszust ad.
2/6 anonim válasza:
Ja meg azt kihagytam a vízállósága is remek.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi hasznos volt ment a pipa
2021. ápr. 20. 07:57
4/6 A kérdező kommentje:
Még kell 40k hozzá😃😚
2021. ápr. 22. 14:02
5/6 anonim válasza:
Hajrá,szépen lassan meg lesz az,én is sokáig gyűjtöttem rá. :D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2021. ápr. 23. 07:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!