Egy átlagos ember 2.0 kérdése:
Hogyan tudnék a Discodomra szervertagokat szerezni gyorsabban?
Figyelt kérdés
Jelenleg csak 1-2 ember jön naponta és már nagyon szeretnék egy viszonylag nagy és befogadó közösséget kiépiteni! Viszont ezt nem tudom hogy kell csinálni. Úgy jön ez az 1 2 ember hogy facebookon hirdetem most. Ha valaki tud ajánlani valami jó technikát azt megköszönném!2021. ápr. 18. 08:58
A kérdező szavazást indított:
Csak ez a lehetőség van
A discordon ilyen lassan megy, bírd ki
Felgyorsítható ez a folyamat
Egyéb,kifejtem
7 szavazat
2/4 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem hogy egyes szerverek hogyan tudtak összesedni több mint 10000 ezer tagok például. Hogy? 😂
2021. ápr. 19. 14:36
3/4 anonim válasza:
Exponenciálisan növekszik. Az elején oké, hogy 1-2 ember jön csak, de ha látják, hogy jó cucc az, akkor hívja barátot, anyát, apát, kutyát felféle, aztán azok is, stb... szóval idő.
4/4 A kérdező kommentje:
Aham!
2021. ápr. 19. 17:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!