Snapchaten hogy lehet a galériámból képet betenni rendes snapbe (úgy, hogy ne chatnek küldje el)?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 15. 22:50
1/3 anonim válasza:
Van egy green screen nevű effect (ha rákeresel akkor ott megtalálod) ami úgy működik mint minden más appon a green screen. Szóval csak simán fotózol egyet úgy hogy letakarod a kamerát és akkor ott a kép és rendesen fogja elküldeni
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt nem ismertem, viszont ez kitakarja az egész képernyőt... :(
Amit másoktól kapok, ott tetszőlegesen helyezik el a képet, és szerintem méretet is tudnak változtatni.
Aki tud esetleg ilyet, segítsen pls.
Neked pedig azért köszi #1 <3
2021. ápr. 21. 17:13
3/3 anonim válasza:
Persze, nagyon egyszerű!
1. Megnyitod a kívánt képet, és rámész - a snapon belül - a kép szerkesztése gombra!
2. A kivágás ikonnal, kivágod a teljes képet. (TIPP: csak a körvonalait!)
3. Mented! (TIPP: Figyelj, nehogy úgy mentse el, hogy az eredetin ott marad a “matrica”(a kivágott kép)
4. Fotózz egy fekete képet.
5. A matricák között megtalálod a kivágott képet. (Ha nem találod, akkor nem mentetted el.)
Remélem tudtam segíteni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!