Hogyan hívják ezt a ... csatlakoztatót? Van kép róla.
Itt a kép!
A jobb oldali része a fontos!
Szeretnék csináltatni egy olyat, aminek mint a két vége ilyen.
Tehát amibe bele lehet dugni, nem tudom, hogy mi a neve.
(Ha ide is érvényes lehet a "fater-muter" kifejezés, akkor 2 muter kéne :D)
Nagyon köszi annak aki tudja, és sürgős lenne, mert elengedhetetlen kelléke egy ajándéknak!
Vaaagy, akár egy ilyen kombó is jó lenne!
Itt a kép :
A fehér egy sima teló töltő vége, a másiknak megintcsak nem tudom a nevét.
Ilyen(ekre) lenne szűkségem.
Ugye a neve kell, hogy tudjam mit kell kérni.
Köszi!
(Lehet telefonon tudok is szólni, és már holnap át is tudom venni)
Első kép: ez egy USB hosszabbító - ezen a néven megtalálod bármelyik (web)áruházban. Igaz rá a "father/mother" (valójában male/female, de jó a gondolatmenet) kiosztás. Mivel a nőbe dugod, ezért a nyíl a female-t mutatja.
A második képen egy USB-B (USB type B) csatlakozó van, nyomtatóknál terjedt el, esetleg még monitorok USB elosztójának csatlakozója.
Tehát egy olyan USB hosszabító kell nekem, aminek mint a két vége mother. (?)
Illetve egy olyan (szintén Usb hosszabbító ?) aminek telefon töltő/adat kábel az egyik vége a másik meg USB-B típus ?
Köszi a választ!
Nem zárom ki, de nem hiszem hogy elterjedt lenne a female-female USB hosszabbító, hiszen azt nem lehet eszközhöz csatlakoztatni, csak egy másik kábelhez. Ha már csinálnak egy 2, 5 vagy 10 méteres kábelt, akkor csak az egyik vége lesz female, hogy ne kelljen külön egy male-male kábelt is venned.
Female-female esetében inkább az ilyen pici adapterek vannak, amivel csak fordítani lehet (két normál kábelt összekötni):
Hát figyelj... nekem akár ez is jó lenne!
Akkor ilyen muter adapterre is rákérdezek :D
(Úgyis holnap lesz, mert már bezártak :/ )
Köszi szépen!
Le is mentem a képet amit küldtél!
Van egy gitár erősítő, amit össze lehet kötni telóval, ami azért kell, hogy előre beállított hangzásokat lehet róla "átvezetni/átrakni" az erősítőre.
Annak az a nyomtatós bemeneti része van, és a telónak ugye a töltős kimeneti része van.
De ugye a töltő kábelen van sima usb rész, azt bele tudnám dugni ebbe a muteros adapterbe, a másik kábel ami bele megy az erősítőbe az ugye Usb típus a másik része meg sima usb.
Na ezt így kéne össze dugni :D
Jobb lenne ugye az a verzió ami a második képen van, de ha csak az az adapter van, az is tökéletes :D
Mármint ?
Kifejted, hogy miért ?
9#
Nekem olyan kell aminek mind a két vége female.
Ugye...eddig így volt :D
De azt is leírtam, hogy mihez kell, milyen dugaszok kellenek hozzá és mi hiányzik.
De akkor azt mondja meg nekem valaki, hogy pontosan mire van nekem szűkségem ??
USB-B megy az erősítőbe.
A telefonnal kell összekötni.
Azt meg mindenki tudja, hogy milyen kimenete van egy telónak.
Akkor mi a megoldás ?
Mi kell ?
Mit kell, hogy kérjek/mondjak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!