Ha valakit letiltok messengeren , akkor az adott illető látja , hogy letiltottam?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 15. 10:31
2/7 anonim válasza:
Nem szerintem.. de azt elvileg kiírja,hogy látja-e vagy sem
3/7 anonim válasza:
Ha messengeren tiltod le, nem látja, sőt még írni is tud, de azt mutatja hogy nem kapod meg az üzeneteket!
4/7 anonim válasza:
ha valaki letilt messengeren, akkor ugyanúgy látom, hogy online?
5/7 anonim válasza:
Igen, írni is tudsz neki, de csak annyit mutat hogy el van küldve az üzenet, de nem kapta meg (üres kör pipával)
6/7 anonim válasza:
hát ez érdekes.. most kipróbálásképpen letiltottam valakit messengeren és megkérdeztem az illetőtől, hogy lát-e online és azt mondta, hogy nem lát, akkor én hogy láthatom azt a személyt, aki szerintem letiltott?!
7/7 anonim válasza:
Akkor lehet az elérhető állapotot nem látja, de írni tud az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!