Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Menthető még a gép? (Kérdésed...

Menthető még a gép? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Van egy nagyon régi számítógépem, ami régebben nagyon lassú volt, érthető, öregszik. Újra lett telepítve hogy ne legyen rajta felesleg, ne terhelje a memóriáját, de most már eljutott olyan szintre, hogy bekapcsolom, bejön az MSN ablak, és azon lefagy, de van mikor töltene be bekapcsolásnál, s már akkor megáll s újraindul.

Azt mondták nekem hogy ram-ot vegyek bele mert arról nem törlődik semmi ha formázom is, s ha megtelik akkor beáll a gép.Ez igaz? Vagy mit csináljak vele? Jóllenne ha lenne egy jó gépem. Ha pontosabb adatok kellenek szóljatok, én nem értek hozzá.

2010. aug. 21. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
"jó lenne ha lenne egy jó gépem" -> az nem jó gép amelyik az msn től kifagy..
2010. aug. 21. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Amiben nincs mozgó alkatrész, az is el tud használódni. A helyedben kipróbálnám külön a gyanús alkatrészeket (RAM, processzor, alaplap, merevlemez), és ha nagyon régi a gép, akkor a kondenzátorokat is meg lehet próbálni kicserélni.
2010. aug. 21. 15:41
 3/4 anonim válasza:
Kérdezd meg ifj. Vezekényi Lászlót , nert ő átlátja a rendszert.
2010. aug. 21. 15:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Ebből jó gép nem lesz. Max akkor, ha a gépházon belül mindent lecserélsz. Persze így látatlanban, config nélkül nehéz megmondani, miért lassú, és miért fagy.

Az én régi gépem hasonlóan kezdte, és bár máig működik, kb fél óra és 30 kékhalál után indul el mostanra. De msn-től sosem fagyott ki.

Ha kevés ramod van, értelemszerűen bővítei kell (kellett volna már évekkel ezelőtt).

De egyszer minden gép ideje lejár, szerintem neked is ideje lecserélni.

2010. aug. 21. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!