Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek jól döntöttem...

Szerintetek jól döntöttem hogy megvettem ezt a gamer notebookot? (Lenovo Legion 5)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Rengetek filózás után, úgy döntöttem hogy veszek egy gamer notebookot. Egy Lenovo Legion 5 mellett döntöttem, mivel hát azért elég új, és elég jó specifikációkkal találtam egyet.

350k forintért megrendeltem egy olyan típust, amelyben van egy AMD Ryzen 5 4600H processzor, 144 Hz-es 300 nit FHD kijelzővel, M.2 PCIe 1000GB SSD-vel és egy RTX 2060 6GB-os kártyával. (15,6"-os kijelző). OS nélkülit vettem, szóval majd be kell telepítenem, de +29k forintért nem vettem meg azt amiben már benne van, mivel kulcsot már tudok venni 7k-ért.

Egyeseknek pár kérdésre válaszolok:

-Miért nem vettél AMD Ryzen 7 4800H-s verziót?

Nos, elsőnek is nagy volt a felár, és benchmark szerint a különbség a kettő között nem nagy, kb. 10% volt a benchmarkon és azért az szerintem kb. 30k felárt nem ér számomra.

-Az Inteles jobb.

Hát lehet valamivel jobb, de ha összehasonlítom az Intel Core i5-10300H-t az AMD Ryzen 5 4600H processzorral, van amiben az Intel télleg jobb, viszont van amiben az AMD. (Nem vagyok nagy AMD fan, azért írtam mert vannak akik szeretik leírni mindig hogy "az amd szar", meg ilyenek)

-XY jobb (pl. Acer Predator).

Igen, tudom hogy jobb, de ilyen árban vásároltam, és feljebb nem nagyon tudok menni, max 360k-ig. Amúgy azok jó gamer notebookok, de nincs felesleges 90-100k-m még.

Akinek esetleg Lenovo Legion 5, vagy valamennyire új Lenovo gaming laptopja van, annak mi a véleménye róla? Tetszik nektek? Ha nem, miért?

2021. ápr. 13. 22:23
A kérdező szavazást indított:
Igen, jól döntöttél.
Hát, lehetne jobb is, de azért nem rossz.
Nem döntöttél jól.
11 szavazat
 1/7 anonim válasza:
100%
Persze. Jól döntöttél. Használd egészséggel.
2021. ápr. 13. 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
És hol találtad ennyiért?
2021. ápr. 13. 22:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Elsőnek is szlovák weboldal, szóval nem magyar, és köszönöm a válaszokat :)
2021. ápr. 13. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül se küldj linket...
2021. ápr. 13. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

4. Igazad van, értelmetlen a kérdés, hiszen már megvette, csak okosnak akar tűnni, hogy ő tud valami titkos oldalt... Szlovákiában 1000euró az ára, szóval semmi titkot nem tud: [link]

Szlovákiában 2 év garanciát adnak rá, itthon meg 3-at.

2021. ápr. 13. 22:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Tévedtem, 1 év garanciával árulják. A 2 évért plusz kell fizetni.

Nálunk meg 344e-ért 3 év garanciával árulják. Szóval jó üzletet csinált.

2021. ápr. 13. 22:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Te nem véleményt kérdezel, hanem vállveregetést és megerősítést vársz, hogy jól döntöttél. Utólag már semmilyen vélemény nem számít.
2021. ápr. 14. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!