Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen hűtőpasztát ajánlanátok...

Milyen hűtőpasztát ajánlanátok Ps4-hez, laptophoz?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 11. 14:40
 1/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
25%

MX-4 mindenre hasznalhato mint a WD-40 (ez masra de szinten mindenre :D )

[link]

(szoval a ketto mindenre jo de nem felcserelhetoek, bar ki tudja senki se probalta lehet ugyanaz az osszeteteluk)

2021. ápr. 11. 14:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Kizárólag thermal grizzly. Az összes többi játékszer mellette.

[link]

2021. ápr. 11. 15:44
 3/7 anonim ***** válasza:

"lehet ugyanaz az osszeteteluk"

Teljesen nyilvánvaló, hogy nem...

2021. ápr. 11. 15:45
 4/7 anonim ***** válasza:
56%

"Kizárólag thermal grizzly. Az összes többi játékszer mellette."

Persze :D Ár-érték arányban az MX-4 még mindig közel legjobb, bevált paszta, de 10 év után itt az MX-5, ami minimálisan, de jobb, és kb ugyanaz az ár, már itthon is kapható, és a Kryonaut-tal van egy szinten, csak jóval olcsóbb.

2021. ápr. 11. 15:53
 5/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#3 viccnek irtam...

#4 jo tudni ha kapni akkor +1

felesleges annyit kotlteni ra, persze ha van keret, akkor mindegy vegulis,

nem emlekszem hogy melyik is a top top kategorias lehet epp a grizzlytol valamelyik

amugy Arctic nak is vannak "szilard" hovezeto lapkai is amiket hasznalni szoktak vga knal laptopoknal elsosorban, bar rosszabb a vezetesuk kicsit de konyebb veluk dolgozni, persze ahol kell ahol hezagosabb az illeszkedes, egy cpu ra egyertelmuen nem jok mert annyira patentul simulnak hutobordara

2021. ápr. 11. 15:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát azért bármilyen nagyobb teljesményű GPU-ra sem érdemes thermal pad-ot rakni, csak a VRM/VRAM-okra, de azokra erősen ajánlott, és a közép-felső katagóriás kártyákon ez alap, én pont most pasztáztam + padeltem újra a kártyámat 1 hónapja.
2021. ápr. 11. 16:05
 7/7 seniman válasza:
Thermal Grizzly Kryonaut,a VRM-re és a ramokra pedig TG Minus Pad 1mm vastag.
2021. ápr. 17. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!