Facebookot hogy lehet törölni ha semmi adat nincs hozzá mer el veszett?
Találtam régi facebookot, amit anno nem töröltem ki,(azóta van új) de már se a jelszó, se a mail nincs meg , ilyenkor mi lehetne a teendő?
valahogy el szeretném távolítani a régit , meg szüntetni,törölni.
> Facebookot hogy lehet törölni…
Ne töröld a Facebookot, én még használom! Viccet félreértve ha jól értem, te egy Facebook felhasználói fiókot akarsz törölni, töröltetni. (Érdemes jól fogalmazni, mert itt csak a kontextusból derül ki, hogy nem Facebook oldalról és nem Facebook csoportról van szó.)
Ha nem tudod a jelszót, és a regisztrációnál megadott email cím sem él – gondolom telefonszámot sem adtál meg –, akkor hogyan tudod igazolni, hogy a Facebook felhasználói fiók egyáltalán a tiéd? Honnan tud a Facebook meggyőződni róla, hogy nem a szomszéd rég nem használt fiókját akarod velük töröltetni?
Azért van valamennyi remény: Nyisd meg a régi felhasználói fiók profilját, a név alatti sávban a jobb oldalon kattints a … gombra, a felugró menüben a Támogtás kérése vagy a profil jelentése, és jelentsd a profilt valamilyen személyes természetű indokkal (Valaki másnak adja ki magát, Hamis fiók, Hamis név), ha szerencséd van a Facebook a régi, már nem elérhető email címedre küldeni fog üzenetet, hogy azonosítsd magad, és amíg nem teszed meg, addig felfüggeszti a fiókot. Még nagyobb esélye van a sikerre, ha megkérsz pár ismerősödet, hogy szintén jelentség ugyanilyen indokkal a profilt.
~ ~ ~
Amúgy érdemes a szabályokat betartani: [link]
„3. A kötelezettségeid a Facebookkal és közösségünkkel szemben
[…]
3.1. Ki használhatja a Facebookot?
[…]
- Azt a nevet használd, amit a mindennapi életben használsz.
- Pontos adatokat adj meg magadról.
- Csak egy fiókot (saját fiókot) hozz létre, és idővonaladat személyes célokra használd.
- Ne oszd meg a jelszavadat, ne adj hozzáférést Facebook-fiókodhoz másoknak, és ne ruházd át fiókodat másra (az engedélyünk nélkül).”
Ha nem így teszel, könnyen mehet az a felhasználói fiókod is a levesbe, amit nem szeretnél…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!