Hogyan működik a Bitcoin?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 10. 12:28
11/16 SIDLER22 válasza:
Nekem sincs pár millám. Konkrétan 680 000 Forinttal szálltam be. Most 300 000 Forintos profitnál tartok.
12/16 A kérdező kommentje:
Szép. Csak nekem kissé bonyolúltnak tűnik.
2021. ápr. 13. 18:53
13/16 SIDLER22 válasza:
Az is. Sajnos a pénz nincs ingyen. Itt éppenséggel tudásba és megértésbe kerül.
14/16 A kérdező kommentje:
Azért kell ehhez egyfajta tőke is.
2021. ápr. 13. 21:16
15/16 anonim válasza:
Nem árt a tőke, de ha ki akarod próbálni annyira nem nehéz kereskedni. olcsón megveszed és drágán eladod. Én sem milliókat rakok bele de tanulni, ismerkedni a rendszerekkel jó dolog, leköt és ha még kicsit is de jövedelmez. Én Revolut-on kereskedem (kis pénzel inkább altcoinokkal) ott nem kapok valódi coint de az árfolyammal lehet játszogatni. Később tervezem a portfóliómból egy nagyobb de nem fájó százalékot bitcoinba vagy ethereumba befektetni. Persze azt már valami rendes váltón, ha csak nem újít valamit a Revolut.
16/16 A kérdező kommentje:
Sok sikert hozzá.
2021. ápr. 15. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!