Elküldtem 1 E-mailt de meggondoltam magam, hogy nem kellett volna elküldeni, hogy tudom törölni gyorsan meddig nem olvassák el?
sehogy
ha már elküldted, az már elment
Sehogy. Ez nem így működik, hogy te kényed-kedved szerint beleturkálhatsz mások postafiókjába.
Némely szolgáltatás ugyan kísérletezgetett ezzel, pl. régebben az AOL Mail engedte, hogy visszavonjuk az elküldött levelet, de csak ha a címzett még nem olvasta el, és csak akkor, ha a címzett is AOL Mail-es volt. (Nem tudom, hogy még él-e ez a szolgáltatásuk.) Illetőleg pár másodpercig a GMail is engedi visszavonni a levelet, bár igazából itt nem visszavonás történik, hanem késleltetett küldés.
De alapesetben amit elküldtél, azt nem lehet visszavonni. Egy decentralizált rendszerről beszélünk, ahol elküldés után a levél akár egy teljesen másik szerverre is kerülhet, amire érthető okokból neked már nincs rálátásod.
Legközelebb tanulj meg előre gondolkodni! Most pedig vállald a felelősséget azért, amit tettél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!