Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Játékra milyen monitort...

Játékra milyen monitort érdemes venni?

Figyelt kérdés
Xbox Series S-hez szeretnék monitort venni,de nem tudom, hogy milyet.Egy FHD tv-n játszok,de már nem mai darab.Néztem árukeresőn monitorokat,de nem értek hozzájuk.Néztem 144hz-s FHD monitort,de nem tudom,hogy lenne-e javulás képileg.Esetleg 2560x1440p-s jobb választás lenne?Aztán ott vannak az IPS/tn/va panelek...Tudnátok ajánlani? Olvastam cikkeket/teszteket,de nem szeretnék 100+ ezreket költeni(nem vagyok nagy játékos).
2021. ápr. 6. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
Szépet érdemes venni
2021. ápr. 6. 19:41
 2/4 P.O.C. ***** válasza:

Ezért kéne megnézni a saját szemeddel ezeket a technológiákat. Kipróbálni.

Mindenkinek más jön be. Kell tűéles 4K felbontás? Kell 120 FPS valós megjelenítése? Kell HDR? Mert ezeket az Xbox Series mind támogatja.

Vagy fontos a színhelyesség (IPS)? stb.

Minél drágább a monitor, annál kevesebb a kompromisszum is.

2021. ápr. 6. 20:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Az a probléma,hogy nem tudom őket megnézni.Pc-n legutoljára CRT monitoron játszottam,azóta nem is követtem a dolgokat,mert tv-n játszottam.Igazából jó lenne kihasználni az Xbox tudását,de nem szeretnék 100+ ezret költeni rá(más is tervben van).Számomra egy fontos,hogy a lehető "legjobb" monitort kapjam 50-100 ezerért.Később majd cserélve lesz,de egyenlőre ennyi a max összeg amit költenék.Persze ott a youtube,Google,de már össze zavart.AOC márkát ajánlotta egy ismerős,de sokra mentem vele.
2021. ápr. 6. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Hm CRT! :)))

Az olyan szép és jó volt mint most az ips!

2021. ápr. 6. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!