Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az alábbi linken található...

Az alábbi linken található emelt informatika jegyzet mennyire fedi le az emelt informatika szóbeli tételeket? (Legfőképpen emelt infó fakton tanulókhoz/ emelt infót elvégzettekhez szól a kérdés)

Figyelt kérdés

[link]

1. Ugye lehet számrendszerek közötti átváltás (2,10,16), fix/lebegopontos stb szamabrazolasok.

Logikai műveletekből (Boole-algebra alapjai) elég annyi, amennyi az 56. oldalon van?

2. Az oktatas.hun találtam egy ilyet: [link]

Tehát ha ezt húzom, akkor be kell mutatni azt a könyvtípust, elmondani a jellemzőit stb.?

3. Lehet olyan tétel, amiben magáról az algoritmizálásról kell beszélni? pl. mondd el mi az, hogy interpreter, változó, deklaráció, rekurzió. Ilyenkor csak általánosan kell beszélni, egy picit beleszőve a tanult nyelvedet?

Ti miből tanultatok?

2021. ápr. 6. 17:05
 1/5 Alex Fly ***** válasza:
100%
Nézz körül az infojegyzet.hu-n; ott fenn vannak az eddigi feladatok.
2021. ápr. 6. 17:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
infojegyzet.hu valóban nagyon jó oldal, volt webfejlesztő szaktanáromé. :D
2021. ápr. 6. 18:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Lehet én nem látom, de csak az oktatás.hu-ról leszedett feladatok vannak kategorizálva.

Szóbeli feladatokat nem láttam, amely úgy írja le, mintha egy, tételt húznék.

Pl. Mutassa be ezt meg azt, külön térjen ki erre meg arra, hozzon gyakorlati példákat.

2021. ápr. 7. 14:19
 4/5 anonim válasza:
Most már mindegy lol.
2021. ápr. 9. 12:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Hehe igen.
2021. ápr. 10. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!