Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen kormányt érdemes venni...

Milyen kormányt érdemes venni géphez?

Figyelt kérdés
Újonc vagyok a szimulátorok világába. Persze játszottam többel is de kormánnyal csak néhányszor. Akkor nagyon megtetszett de csak most jutottam el odáig, hogy vegyek egyet. Nem szeretnék valami olcsó gagyit venni de egy olyan 80-90ezerig mennék el maximum. Nem tudom elsőre mi lenne a legjobb.

2021. ápr. 5. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
G29/G923
2021. ápr. 5. 15:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezek mellett van még, ami szóba jöhet?
2021. ápr. 5. 17:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem! Ebben az árkategóriában ezek vannak és ezek már profi belépő kormánynak is számítanak egyben. Ha teheted a G923-at vedd meg, az az újabb, tavaly jött ki, van benne egy-két finomítás és egyúttal egy true force rendszer is, ami egy saját megoldás az élethűbb érzet átadására, mely a támogatott játékokból szimuláció szinten szed ki információt és azt küldi rá a kormányra, például: Huplik felütését jobban érzed, kormányzáskor az erőket stb. Szóval más, igaz manapság nem sok minden támogatja, de a jövőben majd fogja, ami meg már támogatja sokkal jobb vele

a tapasztalt (sőt a tapasztalatlan hobby játékosok szerint is) állítások szerint!

2021. ápr. 5. 21:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a segítséget.
2021. ápr. 5. 22:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Nyilván ma már ha megteheted akkor G29.

Én vagy 3-3,5 éve vettem egy G27-et barátságos áron és a mai napig rohadt jól bírja a gyűrődést.

Ergo, a Logitech nem fog 1 év után cserbenhagyni :)

2021. ápr. 6. 20:12
 6/8 anonim válasza:
Csak azért aggódom a G29-el kapcsolatban, mert hallottam a fékben lévő gumi hasábról, ami eléggé elrontja.
2021. ápr. 7. 00:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Elvileg pár perces munka, ki kell szedni
2021. ápr. 7. 07:38
 8/8 anonim válasza:
Igen viszont onnantól a garanciának annyi, ami nem a legjobb egy ilyen árú terméknél.
2021. ápr. 7. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!