Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen egeret vegyek 10.000...

Milyen egeret vegyek 10.000 Ft-ért?

Figyelt kérdés
Használtan keresek jó állapotút amin sok programozható gomb van, és driver hozzá, hogy a hangerőt tudjam állítani az egér gombjaival. Jelenleg a billentyűzeten vannak ezek a funkciógombok, de majd azt is lecserélném, és a 10-15 ezres gamer billentyűzeteken nem nagyon vannak ilyen gombok.
2021. ápr. 5. 11:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzért jelenleg nem fogsz ilyen egeret találni, mert mint minden hardver, az egerek is drágák. Ha netán mégis találsz, akkor az valami gagyi egér lesz ócska szoftverrel, hisz az extrák 10e forintba való bepréselése valami kárára kell, hogy menjen és az a valami a minőség lesz. Én Roccat Kiro-t vettem tavaly nyáron 10.126 forintért, az tudja mindezt, de jelenleg dupla annyiba kerül mindenhol, 20e alatt sehol sincs.

Amúgy meg nem tudom honnan veszed, hogy 10-15 ezres billentyűzeteken nincs ilyen. A Cooler Master Devastator 2 és 3 billentyűzetén vannak média kontroll gombok. A legújabb (3 Plus) 13 ezerbe kerül jelenleg és nem csak billentyűzet, hanem bill+egér kombó. A billentyűzete teljesen rendben van, azt használom most is már pár éve, az egér viszont nem a legjobb, abból már 2 is volt, egyik sem bírta sokáig (és nem is szoftveres, szóval neked nem lesz jó). Na mindegy, a lényeg az, hogy a média kontrol nem egy magas árkategóriás dolog.

2021. ápr. 5. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!