Melyik az a képfeltöltő, ahonnét nem törlik a képeket pár hét/hónap után?
Eddig a kepkuldes.com-ot használtam, ha a kérdéshez csatolni kellett képet, viszont az utóbbi időben feltűnt, hogy úgy saccra 1-2 hónap után törlik a feltöltött képet, így a kérdések így utólag visszanézve értelmetlenek/értelmezhetetlenek lesznek (pl. ha megkérdeztem hogy kik láthatóak adott képen, ha eddig nem érkezett rá válasz már kiemelni se tudom, mert a képlinkre kattintva csak egy üres fekete képernyő jön be).
Van olyan hasonló ingyenes és gyors képfeltöltő ahonnét nem törlik le a képet (vagy legalábbis több a "türelmi idő", mondjuk minimum 1-2 év)?
Szerintem keress külföldi képfeltöltő oldalt, ott sokkal tovább (évekig) fent maradhatnak az ingyenes oldalon a képek.
Én például a postimage-t használom a novelláim illusztráló képeihez. Már évek óta fenn vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!