Szeretnek vásárolni egy telefont. Egy összegben akarom kifizetni. Rákerestem az árukeresőn és ott ugye egy csomó ajánlatot ad. Arra lettem figyelmes , hogy ugyan azért a termékért két bolt között akar 20.000 Ft is lehet a különbség.
Pl a médiában vagy a euronics-ban 220.000 egy másik (kevésbé ismert) boltban pedig csak 200.000 csak
Valóban lehetnek nagyobb eltérések telefonok árai között, de ez nem meglepő, hisz van ahol akció van, van ahol kártyafüggetlen telefont adnak, vagy extra dolgot a telefonhoz stb. Szerintem 20 ezer forintnyi különbség még önmagaban nem jelez veszélyt. Akkor érdemes elgondolkozni rajta, ha gyanúsan más az ár. Mindenképpen ellenőrizd le a boltot, ahonnan rendelnél, hogy biztonságos-e és valóban azt kapod, amit. Én noname boltokból nem szoktak sosem vásárolni, akkor sem ha fényévekkel olcsóbb.
2021. ápr. 1. 11:56
2/5 anonim válasza:
ez azért van, mert nincs rájuk gyári garancia, csak bolti. ez óriási gond akkor, ha a bolt eltűnik. nemrég volt ilyen a turbadoval...
A lényeg amúgy az, hogy tényleg megkapod a készüléket, és 14 napig élhetsz is az elállási jogoddal, utána viszont nem szabad várni tőlük semmit... reménykedni lehet, hogy tényleg lesz garanciád.
Ha viszont gyártói garancia van rá, akkor az jó hír, az biztonságos. De általában ezek a drága üzletek.
2021. ápr. 1. 13:00
3/5 anonim válasza:
Mérlegelni kell a boltok között. Vannak noname sufnigsm-ek, akár szlovákiai székhellyel is hogy kevesebb adót kelljen fizetniük, és a garanciájukat a hajadra kenheted. Meg vannak drágábban megbízható hazai boltok.
2021. ápr. 1. 13:29
4/5 anonim válasza:
Média amúgy is túlárazott, de legalább a garanciáztatás oké náluk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!