Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem enged betűtípusokat...

Miért nem enged betűtípusokat letölteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég új laptopom (ASUS, Win 10) lett, és szerettem volna néhány betűtípust áttelepíteni rá a régiről (Lenovo, Win 10), azonban nem engedi. Azt írja, nincsen hozzáférésem, amikor kicsomagolnám a Zip fájlt, vagy a Windows-Fonts közé menetném az új betűtípust. Rendszergazda fiókba vagyok bejelentkezve, szóval nem értem, mi lehet a probléma. Tudtok segíteni esetleg? Előre is köszönöm!

#Windows #font #betűtípus #megtagadott hozzáférés
2021. márc. 31. 17:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy manuálisan is hozzá lehet adni betűtípust, de én úgy szoktam, hogy duplán kattintik a .ttf fájlra, és onnan könnyen lehet telepíteni.

Ha a .zip-et nem tudod kicsomagolni, akkor meg én lecsekkolnám, nem-e szól bele az antivírus vagy a Defender.

2021. márc. 31. 22:09
 2/2 A kérdező kommentje:

A .ttf fáj másolásával és manuálisan a Fontok közé beillesztésével is próbálkoztam, de ott nem jelenik meg a beillesztés funkció. Egy olyan felületet is találtam, hogy húzzam át a választott betűtípust az adott területre, de mikor ezt megpróbáltam, akkor egy áthúzott kört mutatott csak.

Az antivírust még nem néztem, viszont az áruházból ingyenes betűtípusokat engedett letölteni, csak az internetről letöltött darabokkal volt baja.

2021. ápr. 1. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!