Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudom a wishen a fiókom...

Hogy tudom a wishen a fiókom érévnyességét megcsinálni, ha 3 hete nem írnak vissza, és 5x beküldtem a fényképes igazolványt?

Figyelt kérdés

Ezt kaptam:

"Kapcsolat

Sajnáljuk az esetleges kellemetlenséget, de a fiókod érvényesítéséhez szükségünk van néhány adatra.

Kérjük, add meg a fényképes igazolványod másolatát, hogy azonosíthassuk a személyazonosságod.Miután megkaptuk ezeket az adatokat, hamarosan újra elkezdheted a vásárlást.

Tölts fel egy fényképes igazolványt"

Beküldtem a képet, mire azt írták, hogy 2-3 nap múlva válaszoknak, ennek 21 napja, azóta 5x küldtem be a személyim, jogsim fényképes másolatát. Mit tudok tenni?

2021. márc. 29. 14:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!