Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Segítséget szeretnék!?

Segítséget szeretnék!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudok semmit a gépemre tölteni mert rendszer hibát ír. Igazából csak a simsre van szükségem, de nem talál vmi kódot. Az origint se tölti le emiatt. Aki szerinte tud megoldást ijra le a face nevét privatba rairok. Köszönöm

2021. márc. 28. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
49%

"Aki szerinte tud megoldást ijra le a face nevét privatba rairok."

Hogyne, persze.

Bejelentkezel az origin fiókod adataival és a könvytáradból meg le tudod tölteni a játékot. Nem fordítva.

2021. márc. 28. 16:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem kell letolteni hozzá az origint magát?
2021. márc. 28. 16:29
 3/7 anonim ***** válasza:
De.. Az originbe jelentkezz be.
2021. márc. 28. 16:30
 4/7 A kérdező kommentje:
De am nem fogod fel h ugy nem megy? :D nyilván bejelentkeztem de nem megy. Próbáltam már rendszerhibát ír ki. Millió embert kérdeztem már mi lehet egy se tudja. Szted nem jött volna rá senki erre? Nem működik így se
2021. márc. 28. 16:30
 5/7 anonim ***** válasza:
52%

"Próbáltam már rendszerhibát ír ki."

És az szerinted dísznek van?

2021. márc. 28. 16:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Milyen rendszerhibát ír ki?
2021. márc. 28. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Tisztában vagyok vele, hogy a Windows nem túl bőbeszédű a hibaüzeneteiben, de azért ennél csak többet kell, hogy kiírjon... ha csak annyit tudunk, hogy "rendszerhiba", annak van több száz oka és változata, így sokkal nem jutunk előbbre.

Kéne a pontos hibaüzenet, illetőleg a használt rendszer paraméterei.

A Facebook meg többé-kevésbé a magánszféra része, és egyébként sem kéne oda átterelni a kommunikációt, ha már itt tetted fel a kérdést.

2021. márc. 29. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!