Megéri ez a gép a pénzét?
Alaplap: ASUS P5GC-MX/1333
CPU: Intel Celeron D 3.33 Ghz
HDD: 200 Gb
Videokártya: Ati Radeon HD2400 512 Mb
Ram: 1GB DDR 2-es
Táp: 400w
Két darab ODD: LG CD író és LG DVD író
Ami hozzá tartozik még: 2db billentyűzet egy sima és egy szilikonos (vízálló), optikai egér 2 db, Egy monitor: LG Studioworks 500E, Hangfal Genius: SP-E350.
Előlapi USB (2x), fülhallgató és mikrofon csatlakozó!
Hátsó csatlakozók:
1-1x PS/2 Billentyűzet és Egér
4x USB
1x Nyomtató port
1x COM port
1x Atheros L2 10/100Base-T gyors Ethernet-vezérlő
1-1-1x Hangfol, Mikrofon és egy bement
1x Alaplapi videokártya
50.000 forint ebben a szállítás is benne van az ország másik feléből.Megéri szerintetek??
A két egér és 2 billentyű csak ajándék:)
Nekem inkább játékra kéne a gép nem netezésre.
Azt mondjátok?!
Hát akkor én meg se veszem:D
Van egy ilyen ismerősöm aki tutira ért hozzá még őt is megkérdezem majd csak nem tudom elérni, azért kérdeztem meg most.
De hát akkor gondolom ő is ezt fogja mondani.
Köszönöm a válaszokat!
Határozottan nem éri meg!
kb. 70 eFt -ból, zsír új gépet veszel, ami ezt kétszer-háromszor lekörözi. Duplamagos procival, sokkal jobb videokarival, 2x nagyobb vinyóval stb.. És ebbe beleértendő egy használt CRT monitor és bill.+egér ára is..
Na akkor érdemes volt megkérdezni.
Nekem is azt mondták hogy 70 ezerért már fasza gépet kapok,csak arra még nincs pénzem,de akkor inkább gyűjötk mint hogy egy szart vegyek.
Köszi a válaszokat!
Hát, ennél még az én gépem is jobb, pedig 2006-os. Akkor volt 80 ezer, manapság eltudnám adni kb. 25-ért. Tehát ahogy előttem is írták nem, nem éri meg.
Ha új gépet akarsz venni írj, szívesen segítek egy jót összeállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!