Elfelejtettem a tabletem kódját, hogy lehet belépni?
Figyelt kérdés
Samsung galaxy Tab A tabletem van és elfelejtettem a kódot. Akárhányszor elrontom mindig csak fél percet kell várni de sose írja ki a “elfelejtette a jelszavát?” mondatot. Nem tudom mihez kezdjek és fogalmam sincs, hogy mi a jelszó. Valamint azt se szeretném, hogy letöröljenek minden adatot róla, hogy lehessen használni. Van erre valami megoldás pl más eszközzel feloldani?2021. márc. 21. 22:09
1/3 anonim válasza:
biztonságosan le van védve, pont erre jó ez a minta... vagy kitalálod, vagy hard reset de akkor veszik minden, kivéve amiket a microsd kártyán tárolsz.
2/3 anonim válasza:
#1 sajnos lehet hogy a micro sd kártya úgy van formázva, hogy csak ezen a tableten lehet olvasni.
Kérdező: kérd meg Domino-t hogy próbáljon meg belépni! :)
3/3 anonim válasza:
Ha az SD-kártya-titkosítás be volt kapcsolva, akkor valóban úszhat az is.
Amúgy esetleg valami kamerán nincs felvéve, ahogy valaki feloldja? Autószélvédő-kamera? Otthoni biztonsági kamera?
Amúgy meg be van kapcsolva a wifi vagy a mobilnet? Lehet, hogy kell az elfelejtett jelszó visszaállításához, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!