Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Letöltött Qr kódot hogyan...

Letöltött Qr kódot hogyan lehet képpé alakítani?

Figyelt kérdés
A telefonon letöltöttem a Qr kód olvasót! egy email-ben küldet egy qr kódot amire azt mondták h ogy mentsem le képként,ezt hogy kell? be olvasni be tudom a telefonnal de nem tudom hogyan kell belőle képet "csinálni"!
2021. márc. 21. 12:04
 1/7 A kérdező kommentje:
csak text-be tudom lementeni!
2021. márc. 21. 12:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Jobbklikk, kép mentése. Ha az nem megy, akkor csinálsz róla képernyőképet.
2021. márc. 21. 12:40
 3/7 A kérdező kommentje:
telefonon jobb klikk?
2021. márc. 21. 14:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Nincs olyan email-szolgáltató, amit ne tudnál számítógépről megnyitni.
2021. márc. 21. 14:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem vágom miről beszélsz! Kaptam egy emailt amin rajta van ez a qr kód!ezt kellene vhogy képként lementenem a telefonra hogy majd be tudják olvasni róla! Ha lementem az egész pdf lementődik! elég ha maga a monitoron keresztül lefényképezem a telefonommal? azt utána be tudják olvasni?
2021. márc. 21. 14:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor képernyőfotó
2021. márc. 21. 15:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahhoz hogy be tudják olvasni, nem kell hogy kép legyen, csak látszódjon a telefonodon, ehhez elég a PDF-et megnyitni. Egyébként meg csinálj képernyőképet amikor meg van nyitva, és kész, ott a kép.
2021. márc. 21. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!