Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pontpark, mit gondoltok róla?

Pontpark, mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
Szerintem elég átlátszó, egy év alatt alig gyűlik össze valami normális ajándékra beváltható mennyiségű pont. A vásárra meg 5 órával előtte figyelmeztetnek, kösz XD
2010. aug. 19. 11:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Mire összejön valamire elég pont addigra megőszülsz.
2010. aug. 19. 11:19
 2/9 anonim ***** válasza:
hát jah, embertelen az egész.. :D butaság, nem éri meg rászánni az időt
2010. aug. 19. 12:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Olyan mint az összes többi ilyen oldal. Mire elég pont összegyűl, hogy vegyél valamit eltelik 1 év. És ekkor még max. egy gagyi műanyag csótányt tudhatsz magadénak a pontjaidból. Notebookra gyűjteni felejtős. Mire összegyűlne a kellő pont, feltalálják a térhajtóművet meg az LCARS oprendszert (Star Trek).

Egy oldal volt, ahol megért pontokat gyűjteni, a prizee.com, mert jó kis cuccokat szerezhettél rövid időn belül. De lekorlátozták, és már csak a franciáknak, meg pár franciák által agyonlakott országba küldenek csak. (Svájc, Belgium pl. )

És ez a jövőben nem változik. Bár sokat hisznek ellenkezőjében. Én nem.

2010. aug. 19. 20:58
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Az utolsónak. Apám, hogy neked fogalmad sincs miről beszélsz az tuti! Szerintem az oldalon sem jártál még. Már idáig több telefont vittek el meg vinyókat. Az műanyagbogár neked?
2010. okt. 31. 19:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak válaszolónak!

"A termék átvételét lehetőleg személyesen, de ha nem megoldható, postai úton vehető át. Csomagküldés esetén a termék épségéért / célbaéréséért felelősséget nem vállalunk!!

Ilyen esetben újabb termék küldését nem tudjuk biztosítani..." Szerinted hol küldenének ki egy laptopot???Megmondják kiküldték de nem ért célba.Ez benne van a szabályzatban.Ugyse küldik ki...Felesleges nagyobb értékű cuccra gyűjteni!

2010. dec. 22. 09:00
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Az utolsónak írnék, nekem válaszoltál.

Ott van a személyes átvétel, és én például elég sok csomagot adok fel és kapok is. Mindig nyoma van a feladásnak a postán, vagyis olyan nincs, hogy nem adják fel. De mit jártatom én a számat? Ne higgyetek benne, igazatok van! Legalább nekem biztosabb lesz a termék. Nem kapnám meg? Nagy kaland. Eltékozoltam összesen 3 órát az életemből, amit egyébként is a gép előtt ültem volna!

2010. dec. 26. 22:38
 7/9 anonim válasza:
Az teljesen igaz hogy mire egy jobb cuccra( laptop,ipod stb) összejön a pont akár 1 év is eltelhet. de igazábol van pár cucc fényképező, ilyesmik amire össze lehet szedegetni pár honap alatt. szerintem semmi gáz nincs vele. 1. ingyenes. 2. kb napi 5 percet töltök ott mig osszeszedem a pontokat. megnézel 3 hirdetést, válaszolsz egy kérdésre. ennyi. szerintem napi 5 perc megéri, még ha sok időbe is telik. ha meg nem nyersz semmit akkor sincs semmi. napi 5 percre a facebookra is felmész, sőt még többre is, mégsem mondod majd pár honap mulva hogy nem érte meg felmenni.
2010. dec. 28. 13:44
 8/9 anonim válasza:
Nincs garancia arra, hogy valaha is lesz vásár.Mire eljött volna az ideje a vásárnak önhatalmúan ,átlátszóan és szánalmasan szabályt módosítottak. Időpocséklás az egész.
2011. febr. 1. 22:10
 9/9 anonim ***** válasza:
79%
Jo nagy atveres! A hangyak guriznek, ez a pont peti nevu alak aki meg a nevet sem vallalja fel, nemhogy az arcat az meg lefolozi a hangyakbol szarmazo bevetelt es meg a morzsakbol is alig jutatt nekik. A hugomat kitiltottak azzal az uruggyel, hogy megszegte a szabalyzatot, de ez nem igaz. En mondtam neki, hogy hozza nyilvanossagra, de inkabb irt Pont Petinek, leirta erveit, hogy amit csinalt nem szabalyszeges es azt hiszi, hogy vissziveszik. Szerintem meg nem, mert jol jon nekik, ha kiturjak azokat akik sok pontot gyujtottek, szoval kamu az egesz. Mindig ki fognak talalni urugyeket kigolyozni azokat akik a kulcstartotol nagyobb ajandekot tudnanak venni. Raadasul ez a Pont Peti ugy viselkedik mint egy huszas eveiben jaro csavo, pedog jocskan benne jar a negyvenben es ugy sipakol mint egy valtozo korban levo nocske. Hugicam meg turelmesen var, pedig a masodik levelet valaszra sem meltatta ez a pp, de remelem elobb utobb bepocen.
2011. ápr. 5. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!