Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hyperx Cloud Alpha vagy...

Hyperx Cloud Alpha vagy Hyperx Cloud 2? Melyiket vegyem? Az a 3 ezer forint különbség nem érdekel, de halottam már, hogy a cloud 2 olcsóbb és jobb. Valakinek tapasztalat mind 2-vel?

Figyelt kérdés

2021. márc. 17. 12:42
 1/1 anonim ***** válasza:

A tesztelők 99%-ára hivatkozva, egyikkel sem tudsz mellé lőni, viszont az Alpha 2 évvel fiatalabb, a mikrofon szinte majdnem azonos, illetve hasonlóan nagyon kényelmesek.

A legtöbben azt mondják, hogy vagy sokkal, vagy picivel de érezhetően jobban szól az Alpha. Legalább vagy 10 tesztet megnéztem, kb ugyanazokat mondták.

Viszont a Cloud II-höz jár usb hangkártya ami javít az élményen mintha jack dugót használnál. Viszont nem tart vissza semmi attól, hogy vegyél pár ezerért egy ugyanolyan külső usb hangkártyát az alphához sem.

Ahol én néztem szintén kb 3 ezerrel drágább az alpha, inkább azt vettem. Kíváncsi leszek rá.

2021. márc. 29. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!