Melyik a legjobb olcsó sim kormány?
Heló! Eddig mindig billentyűzettel játszottam az autós játékokat, vagy kontrollerrel. Viszont mostmár szeretném kipróbálni kormánnyal is. A kérdésem az lenne, hogy milyen kormányt ajánlotok, ami 3 pedálos és H váltós? Főleg Dirt Rally 2 és My Summer Car, illetve Euro Truck Simulator-hoz kellene.
Nyilván valami olyan kéne, ami nem esik szét 3 nap után, de nem kell érte milliókat fizetni.
Én G25-t nyúzok pár hónapja ugyanis egyik ismerősömtől nevetségesen baráti áron hozzátudtam jutni.
Kevés a gomb a kormányon, de együtt tudok vele élni ugyanis ha Ets-ezek akkor ott a Sim Dashboard app-al a régi tabletem, ha meg Dirt-özök vagy F1-ezek akkor meg nincs szükség rájuk.
Szerintem egy G25 vagy G27 tökéletesen megteszi, és egy G25g-höz, ami jó állapotban van akár 45-50ezerért hozzá lehet jutni olyan váltóval amin váltani tudsz a H és a szekvenciális között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!