Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb olcsó sim...

Melyik a legjobb olcsó sim kormány?

Figyelt kérdés

Heló! Eddig mindig billentyűzettel játszottam az autós játékokat, vagy kontrollerrel. Viszont mostmár szeretném kipróbálni kormánnyal is. A kérdésem az lenne, hogy milyen kormányt ajánlotok, ami 3 pedálos és H váltós? Főleg Dirt Rally 2 és My Summer Car, illetve Euro Truck Simulator-hoz kellene.

Nyilván valami olyan kéne, ami nem esik szét 3 nap után, de nem kell érte milliókat fizetni.

2021. márc. 17. 00:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Olcsón csak olyat kapsz, ami nem esik szét. A drágábbak hullanak ki, mert megpróbálnak mindenféle közvetlenebb érzést nyújtó dolgokat szimulálni bonyolultabb mechanikákkal, de egy sima Force Feedback kormány örök élet+1 nap. Ezekhez a játékokhoz szerintem felesleges 3 pedál + H-váltóval nekiállni, próbálkozhatsz nyugodtan 2 pedál+kormányváltóval.
2021. márc. 17. 01:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Olcsón 3 pedálos H váltósat nem kapsz, de két pedálos váltó nélküliből is csak szart. Amit keresel abból a G29 a legolcsóbb, annak idején 70e körül árulták + 15e a váltó, de a szar gazdasági helyet miatt ez a kombó 110e-nél kezdődik. Esetleg megpróbálhatsz használatát keresni, ebben az esetben a G27 is opció, nem sokban különbözik, de ahhoz még gyárilag adták a váltót, meg régebbi is, szóval olcsóbb.
2021. márc. 17. 07:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Én G25-t nyúzok pár hónapja ugyanis egyik ismerősömtől nevetségesen baráti áron hozzátudtam jutni.

Kevés a gomb a kormányon, de együtt tudok vele élni ugyanis ha Ets-ezek akkor ott a Sim Dashboard app-al a régi tabletem, ha meg Dirt-özök vagy F1-ezek akkor meg nincs szükség rájuk.

Szerintem egy G25 vagy G27 tökéletesen megteszi, és egy G25g-höz, ami jó állapotban van akár 45-50ezerért hozzá lehet jutni olyan váltóval amin váltani tudsz a H és a szekvenciális között.

2021. márc. 18. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!