Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet laptopon hangfelv...

Hogyan lehet laptopon hangfelvetelt kesziteni ugy hogy az eppen zajlo videot vegye fel?

Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 08:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt a beépített képernyőrögzítő is tudja.

Windows gomb+g gomb segítségével elindítod a gamebart, átmész a rögzítés lapra, és felvétel indítása.

Ha vége a zenének, akkor leállítod a rögzítést, és a felvett anyagot megtalálod a videók mappában.

Ezt követően már csak át kell konvertálni a videót egy mp3 fájllá, ezt egy online converter is megteszi.

2021. márc. 16. 08:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Én videót szoktam felvenni. Mikrofon ki van kapcsolva, így a videó (tanóra) hangját veszi fel, bármilyen alapzaj nélkül.
2021. márc. 16. 09:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen en is igy csinaltam csak nagyon sok helyet foglal, most probalom hangfajlba atconvertalni csak vmelyik tul nagy hozza
2021. márc. 16. 09:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ashampo Aaudio Recorder free, én ezt használom online órák rögzítésére, kis méretű mp3makat készít.
2021. márc. 16. 09:39
 5/6 CspCsj ***** válasza:
100%

1.

Az Audacity program is tudja felvétel után egyből MP3-ba exportálni. (File > Export)

[link]

2.

Meglévő video konvertálására pl.:

[link]

Belehúzod a program ablakába a videofájlokat > legalul a Cél mezőben megadod ha másik mappába szeretnéd menteni az eredményt > a listában mindet kijelölöd > lent a Formátumnál az MP3-at választod > Hangsáv1 fülön beállítod az MP3 minőségét > legfelül nagy plusz jellel felveszed a kijelölteket a várólistára > mellette a Konvertálás gombbal indítod az MP3-ra átalakítást.

2021. márc. 16. 11:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom, az ashampot hasznalom most, mennyit tud felvenni egyszerre?
2021. márc. 30. 08:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!