Instagrammon mást is be szoktak rakni idegenek különböző csoportokba?
Annyira elegem van már, hogy minden héten vagy 9 vadidegen profil akar engem berakni más vadidegen emberekkel egy csoportba. És mindig, minden csoportban valami linket osztanak meg, sose nyomok rá, így nem tudok mi az. De mindegyiknél ez van, semmi más nincs a csoportban, csak egy link megosztva. Ez mi akar lenni? Nem akarok rámenni, mert lehet, hogy így törik fel az instámat, hogy rányomok a linkre.
Másnál is szokott ilyen lenni? Nekem már nagyon elegem van, hogy mindig törölhetem a csoportos engedélykéréseket. Nem tudom ezt valahol beállítani, hogy ne tudjanak engem felvenni egy csoportba se instán?
Ezek chatbotok, fake profilok, valszeg egy program hozza letre oket. Ha modell csajokat likeolsz meg olyan oldalakat, akik az o kepik hatan futnak fel, ez tortenik. Velem is ez van, regi profilommal, ujjal is benyaltam sajnos, napi 2-9 ilyen csoportbeszwlgetes jon. Altalaban egy sexcamos oldalra vagy hasonlora vezetnek a linkek, jo esetben, rossz esetben lehet virus cucc is, de ketlem, legalabbis amig nem nyomsz az oldalon semmire. Nem erdemes rakattintani. Mindet jelentem, tiltom es kilepek a csopibol, de sajnos 100 masik jon a helyebe. Tettem fel itt kerdest rola, h lehet e vmit kezdeni ezzel, de csak uj profil csinalast tudtak javasolni, amit nem fogok megtenni parszaz keppel ujra.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!