Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ki fognak tiltani Estone...

Ki fognak tiltani Estone torrent oldalról mert be léptem Bigtorrent fiókommal is?

Figyelt kérdés

Estone oldalra már rég regisztráltam de azért be léptem ma Bigtorrent jelszavammal is.

Ezt írja a Bigtorrent oldal:

Sajnos a bigtorrent bezárja kapuit és beleolvad az eStone-ba.

Nincs más dolgotok csak egyszerűen bejelentkezni. Mindenkinek a feltöltött adatmennyisége és az aránya megmarad.

Az első belépés alkalmával ezeket vegyétek figyelembe:

ha fent vagy eStonen akkor simán beléphetsz az eStone jelszavaddal is ha mind a 2 oldalon megegyező email cím van megadva,

ha nem voltál regisztrálva az eStone oldalom akkor a Bigtorrenten használt felhasználónévvel és jelszóval be tudsz lépni,

amennyiben nem sikerül a belépés kérj jelszó emlékeztetőt.

Amennyiben a jelszó emlékeztetővel sem sikerül belépned, akkor írj egy emailt az eStone bejelentkezési oldalon kiírt email címre.

Kérlek a kliensből ne töröljétek a torrenteket! Hamarosan az összes zöldre fog váltani. Kis türelmet...

2021. márc. 14. 20:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem fognak, miért zárnának ki?:)
2021. márc. 14. 20:19
 2/9 A kérdező kommentje:
nCore nem szereti 2 fiókom lenne.
2021. márc. 14. 20:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát de mivel az eStone meg a BIGTorrent összeolvadt, így csak egy nagy oldal lett, ergo csak egy fiókod van, nem veszi kettőnek:)
2021. márc. 14. 21:31
 4/9 A kérdező kommentje:
De külön felhasználó nevem és jelszavam van és más email cím, akkor is ez a véleményed?
2021. márc. 14. 21:43
 5/9 savanyújóska ***** válasza:
100%
Szerintem akkor írj a supportnak, hogy szeretnéd egyesíteni őket. Ha nem lehet akkor az egyiket elengeded, leseedeled amit még kell, és törlöd, a másikat meg használod tovább a közös oldalon.
2021. márc. 14. 21:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Nincs az oldalon regisztráció törlés, akkor majd törlik ők ha nem használom?
2021. márc. 14. 21:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Miért jó egy torrent oldalnak egybeolvadni egy másik torrent oldallal?
2021. márc. 14. 22:01
 8/9 anonim ***** válasza:

A dupla account ügyben írj a staffnak! A szabályokat ők hozzák, segíteni is ők tudnak.

"Miért jó..."

A felhasználóknak jó. A Bigtorrentesek valamilyen okból "kiszállnak a bizniszből". Ha csak simán bezárnak, Te elesel a torrentezéstől, - kereshetsz másik oldalt...

Az egyesüléssel az eStone tesz szivességet Neked (mondjuk azért a létszámnövekedésből profitálnak).

2021. márc. 15. 11:36
 9/9 anonim válasza:
Nekem egyesítették, kértem.
2021. márc. 22. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!