A Nero nevű CD DVD író program miért nem engedte, hogy CD esetén 650 MB, DVD esetén 4.0 GB adatnál többet írjak? Valami overburnt írt ki, ha mégis többet pakoltam és sárga jelzéssel jelezte a CD esetén a 650 - 700 MB részt, azon felül pirossal?
Figyelt kérdés
Ha egy CD re 700 MB fér, akkor milyen kivetnivalója volt mégis?2021. márc. 14. 17:40
1/2 anonim válasza:
Szerintem valahola beállításokban elsz erre opció, bár nyugodtan írhatsz rá annyit amennyi a névleges kapacítása, egy márkás lemezre gond nélkül rá fog menni.
2/2 anonim válasza:
Csak arra figyelj, hogy a lemez kapacitása jól be legyen állítva. Ugyanis ha kisebbre van állítva mint amekkora, akkor is rá fogja írni a több adatot, csak mivel ritkábbra írja, le fog szaladni a vége. Nekem már sikerült így kiakasztanom egy kevésbé intelligens meghajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!