Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elnyúló hang, működésképtelen...

Elnyúló hang, működésképtelen billentyűzet, miben lehet a hiba?

Figyelt kérdés

A mai napon, zenehallgatás közben (Windows Media Player) észrevettem, hogy a zene hangja egyre csak lassul, nyúlik és mélyül, pont úgy, mint a merülő elemes- zenélős játékok esetében. A háttérben futott egy játék is. Kiléptem mindkettőből, majd észrevettem, hogy a billentyűzet nem működik semmilyen formában. Az alaplapi USB csatlakozóba volt dugva, az egeremmel szomszédos portba. Az egérrel semmi gond nem volt.

Újradugdosás után a billentyű kifogástalanul működik ugyanabban a hátsó portban.

Ezen kívül, néha napján, ha úgy tartja, a gép befagy, a kép és a hang beakad, vagy jön a fekete képernyős, eszméletét vesztett mód.

Szerintem a hardverek pontos specifikációja itt elhanyagolható, inkább azok kondíciójára térnék ki segítségképpen, de kérésre leírom őket. A legfiatalabb alkatrész 7 éves, a többi nála ~1 évvel régebbi. Relatíve megkímélt állapotú mind. A táp egy CX430 80+ Bronze. ​Hőmérséklettel nincs probléma. Egy kellemesen elnyűtt Windows 7-tel használom a gépet, amit 3-4 éve raktam újra. Ugyancsak egy lassan 8 éves 5.1-es hangfalat használok.

A földeléssel akadnak problémák a lakásban, a számítógép, mosógép a "szokott módon" egyaránt ráznak ha ujjal megérintem őket.

Ilyen hibával még nem találkoztam, kíváncsi vagyok, ti tapasztaltatok-e már hasonlót, illetve, mire lehet gyanakodni ilyen esetben.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2021. márc. 14. 17:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!