Sims 4-ben hogy lehet plusz simet készíteni?
Random gyereket? Szóval na, ha csinálsz egy gyerek simet, és hozzáadod a háztartáshoz, akkor azt nem úgy fogja kihozni, hogy az ő gyerekük. Ha nekik akarsz gyereket, akkor ott az örökbefogadás.
Amúgy elég rég játszottam sims 4-el, de menj a városszerkesztőbe (manage worlds, vagy ilyesmi), és ott lent jobb oldalt van olyan rész, ahol csinálhatsz új háztartást. Na, menj rá, és csinálj egy gyereket, egy kutyát, és egy felnőttet (felnőtt nélkül nem hiszem, hogy engedné a gyereket és a kutyát). Akkor készítsd el őket, majd miután kész vagy, rakd be őket abba a háztartásba, amelyikkel összeszeretnéd őket olvasztani. Aztán a manage worldsben menj rá arra a házra, ahol laknak, és ott van olyan, hogy "split households". Ott eltudod költöztetni azt a felnőttet, akit utólag hozzáadtál.
Elég bénán magyaráztam el, de remélem érthető, de ha nem, akkor esetleg beléphetek simsbe, és megnézhetem pontosan hogy kell. Csak már elég rég játszottam, nem pontosan emlékszem rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!