Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehet venni 150k korul hasznal...

Lehet venni 150k korul hasznalhato notebookot gyari windiwsal?

Figyelt kérdés
Csak emailezesre, google naptarra onedrivera wordre es bongeszesre kell. Neha talan youtubera. Jo lenne ha zokkenomentesen mukodni. Gyari windows nem artana mert ceges dolgok is lennenek rajta. Elsosorban tanulasra kene.

2021. márc. 11. 02:55
 1/5 A kérdező kommentje:
Jo lenne ha a leirtak folyekonyan mukodnenek rajta. Ha nincs 150-ert max 200k-t ra tudok szanni. Jo lenne ssd-vel de ez nem olyan fontos.
2021. márc. 11. 02:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Fele ennyiért is kapsz Thinkpad-et és teszel bele SSD-t ha nem lenne benne.
2021. márc. 11. 05:28
 3/5 anonim válasza:
70%

Én a zöldektől szoktam venni, most vettem újat tőlük

115k ért. Irodai, banki gépeket újítanak fel max 3 éveset. Kategoriak vannak, arany, ezüst, bronz. Az ár is ettől függ. Enyem ezüst kategoria,de semmi külső hiba nem volt rajta, egy pici karc amit nem is latni. Az enyem 8gb/750gb, 64bit,win 10 home,3ev gari,intel core i5, akksi töltő nélkül 2orat bir ki, de lehet bele venni újat. Nekem nem volt fontos mert nem hordozom. Filmnézésre, netezésre, játékokra használjuk csak. Szerintem meg éri ilyen helyről venni. Mert ha ezt a tipust ezekkel a tulajdonságokkal vettem volna meg utanna néztem hogy joval a duplaja lett volna.

2021. márc. 11. 13:04
 4/5 A kérdező kommentje:
3: tudsz irni honlapot?
2021. márc. 11. 13:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Használtat javaslom mindenképp, és akkor beleférsz a keretbe. 200-ért van új is. 1035G1, 10210U / 4300U, 3750U procis gépek. FHD,SSD, 8GB RAM

Használtat hardveraprón találsz. 4 magos (általában Q jelülésű) proci legyen benne. Illetve SSD, 8GB RAM, FHD kijelző. Akár már 100 ezer körül.

Itt extrának számít a jó akksi, a jó külső, a magyar kiosztás.

2021. márc. 11. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!