Call Of Duty:Modern Warfare játék Ps4 platformján hogy lehet beállítani hogy csengébb játékosok ellen játszhassak?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam hogy az internet beállításoknál kell valamit csinálni,és akkor jobb esetben gyengébb ellenfeleket kapok.2021. márc. 10. 01:24
1/5 anonim válasza:
Hát ugy kell csinálni, hogy egy két meccset AFKolsz és megnézed az SBMM-ed( Skill Based Match Making) a neten van erre egy oldal es ha nem csinálsz semmit és sokat veszítesz akkor gyengébbek ellen fogsz menni egy darabig majd újra feldob jobbak ellen így lehet. Vannak pletykák hogy ha veszel egy gamer routert akkor botok ellen mész de azok valószínűleg kamuk.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.😀
2021. márc. 11. 06:02
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez a "reverse boosting" óriási kamu. Többször is kipróbáltam, hogy akár 10-20 meccsen keresztül egyet sem lövök, csak futkározok és gyilkoltatom magam. A legenda szerint ilyenkor a matchmaking gyengébb játékosokkal kellene hogy összehozzon, de ugyanolyan brutál csapatokkal dobott össze.
4/5 A kérdező kommentje:
Átlag 10-15 killt össze tudok hozni multiban,de a Warzone kifogott rajtam.
2021. márc. 11. 11:20
5/5 anonim válasza:
A Warzone mindenkin kifog legalábbis akikkel én játszok kb olyan 10-15 ember azok mind azt mindják hogy nem jó. Szerintem se jó mert megy a strapa vagy fél órán át, henteled a népet erre egy sniper vagy egy rpg-s kiszed mint a szart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!